Fish Live

Fish Live 1.0.5

Onderhoud je eigen aquarium

VOOR

  • Vrolijkheid ten top
  • Veel vissen
  • Rustgevend muziekje

TEGEN

  • Duurt lang!

Niet bijzonder
5

Fish Live is een gratis app waarmee je zorg draagt over een aquarium. Na verloop van tijd heb je zo een eigen onderwaterparadijsje op je Android telefoon.

Je koopt eitjes, voert je visjes en veegt af en toe het glas schoon. Tevens schaf je mooie versiersels aan om je tank nog mooier te maken. Elke handeling die je verricht levert je namelijk ervaringspunten op. Heb je er daar genoeg van vergaard, dan ga je naar een hoger level waarin nieuwe spulletjes en vissen beschikbaar zijn. Heb je eenmaal een mooie vistank samengesteld, dan deel je deze met de andere spelers van Fish Live zodat ook zij genieten van je aquarium.

Om zo'n leuke creatie samen te stellen heb je echter wel engelengeduld nodig. Fish Live is een tergend langzaam spel. Zo moet je eens per dag inloggen om wat extra's te vergaren. In veel gevallen is dat het enige dat je kunt doen die dag, omdat je verder nog niet genoeg munten hebt verzameld om iets nieuws te kopen.

Heb jij een passie voor vissen en een flinke dosis geduld dan is Fish Live een app waar je plezier aan zult beleven. Ben je op zoek naar actie, dan zit je hier verkeerd.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Fish Live

Download

Fish Live 1.0.5

Beoordelingen about Fish Live